Du er her

Kender du Mødrehjælpen, som nu også er for far?

Har vi brug for Mødrehjælpen i Fredericia?

Soroptimist International Fredericia indbyder jer i anledning af deres 75 års jubilæum til at høre om Mødrehjælpen og deres arbejde.

Det sker Tirsdag den 17. april 2018 kl. 19.00 i Trinitatis Sognegård, Danmarksgade 61, 7000 Fredericia

BILLETPRIS: 75 kr incl. kaffe/te og kage Det vil være muligt at købe et glas vin

DU KAN KØBE BILLETTER VED INDGANGEN OG BILLETINDTÆGTEN GÅR UBESKÅRET TIL MØDREHJÆLPEN

Mød Birgit Nørgaard Bech, som er rådgivningschef i Region Syd fortælle om Mødrehjælpens indsatser på landsplan og partnerskaber med kommuner. Med sig har hun Charlotte Holger, som er frivillig i en lokalforening i nærområdet, som vil give os et indblik i de løbende aktiviteter og arrangementer som lokalforeningerne tilbyder for dig og din familie. Hvor ofte har du ikke hørt ordet ”Mødrehjælpen” og tænkt, at det er dem der hjælper gravide kvinder, der har brug for hjælp. Men Mødrehjælpen er meget mere end det.

Mødrehjælpen rådgiver mange børnefamilier og gravide i sårbare situationer. De modtager dagligt henvendelser om samvær, skilsmisse, økonomi, barnets trivsel, vold i familien, tvivl om abort og sociale rettigheder og mange andre spørgsmål. De støtter unge sårbare forældre i at skabe en god og tryg start på familielivet.

Som noget nyt er Mødrehjælpen, nu også for far. Her kan du som far få den samme rådgivningshjælp og bruge de samme værktøjer som mødrene. Det er især enlige fædre, som har udtrykt stor glæde ved den hjælp og støtte de har fået.

Mødrehjælpen engagerer sig ligeledes politisk og er fortaler for • Bedre hjælp til familier i konflikt og krise • Ingen børn i Danmark skal leve fattige børneliv • Bedre socialpolitik gennem indsatser, der virker

Du kan læse mere om mødrehjælpen på https://moedrehjaelpen.dk/